Treceți la conținutul principal

Distreaza-te, (ne)socoteste*, iubeste!

Romanii, un popor cult! Autobuz, transformat in sala de lectura!



.....

Mai e, totusi, setea de lectura....la fel de evidenta ca altadata, la fel ca pe vremea cand constituia un adevarat refugiu?!? Mai ales acum cand cartile sunt....mai peste tot in jurul nostru, adica se gasesc in cazul in care le si dorim in viata noastra, cu toate ca multi afirma (si astazi):"Cartea a ramas un lux", dand afirmatiei semnificatii de natura economica (financiara).

Altii, dimpotriva, au cu ce sa le cumpere, sa spunem asa, dar nu le mai considera un punct necesar in dezvoltarea lor ca oameni, indiferent ca aceasta e parerea tinerilor sau a celor mai putin tineri.

Cu care din aceste pareri sunteti sau nu sunteti de acord?

Apreciati initiativa celor care au transformat, temoporar, e drept, un mijloc de transport intr-o sala de...lectura?

Ar merita promovata la o scara mult mai larga?

Si sa nu uit: Ce gen literar(sau ce scriitor, daca vreti o abordare mai punctuala) alegeti/ati alege sa cititi...la drum?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Robert Sternberg, triunghiul si... iubirea(...)

Garbo » Life » Familie Teoria Triunghiulara a Iubirii: Tu ce fel de relatie psihologica ai? Publicat pe 29 Octombrie 2010 Psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii, clasificand-o in opt categorii diferite si interpretand-o prin intermediul unui triunghi. In 1986, psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de TEORIA TRIUNGHIULARA A IUBIRII , clasificand iubirea in opt categorii diferite si percepand-o prin intermediul unui triunghi. Sternberg este de parere ca iubirea poate fi caracterizata pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale si anume: INTIMITATEA, PASIUNEA SI ANGAJAMENTUL. INTIMITATEA ca si componenta a iubirii se refera la sentimentul de apropiere existent intre doua persoane , la legatura profunda care se realizeaza intre ele, la comunicarea existenta in cadrul unei relatii. Intimitatea este legatura emotionala prin care oferi celui de lan

Dati o noua sansa copiilor bolnavi de inima!

Participand la Campania "Sansa la viata, sansa la noi amintiri...", dam inca o sansa copiilor cu probleme cardiovasculare... Asa ca nu ezitati! http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy5zdXBlcmJlYmUucm8vYXJ0aWNvbF83NDYvcHJvY3Rlcl9fX2dhbWJsZV9sYW5zZWF6YV9jYW1wYW5pYV9fX19zYW5zYV9sYV92aWF0YV9fc2Fuc2FfbGFfbm9pX2FtaW50aXJpLmh0bWw _