Treceți la conținutul principal

Distreaza-te, (ne)socoteste*, iubeste!

Curajul unei fetite autiste.

O fetiţă autistă a supravieţuit singură lângă o mlaştină cu crocodili timp de 4 zile

click.ro/pe glob/15. 04 2010/Autor art:ALINA ALEXANDRU

Părinţii Nadiei Bloom, o fetiţă din Florida, SUA, în vârstă de 11 ani, au crezut că nu o vor mai vedea vie după ce aceasta a plecat cu bicicleta la plimbare şi a dispărut într-o pădure.
Aceştia au alertat forţele de ordine, iar o patrulă de poliţişti a fost trimisă în căutarea ei.
În momentul în care agenţii au găsit abandonată bicicleta fetiţei, care suferea de sindromul Asperger, au presupus ce este mai rău. Aceştia au luat în calcul varianta unei crime sau a unei morţi accidentale, având în vedere că în zonă se afla o mlaştină plină cu crocodili.
Impresionat de cazul Nadiei, James King, un localnic extrem de religios, a plecat şi el în căutarea micuţei. A găsit-o vie, deshidratată şi plină de înţepături de insecte.

Spre surprinderea lui, Nadia nu era deloc speriată, ci pur şi simplă slăbită după atâtea zile în sălbăticie.
"Este un miracol că trăieşte. În mod normal, astfel de poveşti nu au un sfârşit fericit", a declarat mama ei.

http://www.click.ro/pe_glob/mapamond/mlastina-crocodili-autism-Nadia_Bloom_0_938906213.html
.....

CURAJUL COPIILOR TE LASA DE MULTE ORI FARA CUVINTE.
Ei dau "lectii" de neuitat celor...mari.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Robert Sternberg, triunghiul si... iubirea(...)

Garbo » Life » Familie Teoria Triunghiulara a Iubirii: Tu ce fel de relatie psihologica ai? Publicat pe 29 Octombrie 2010 Psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii, clasificand-o in opt categorii diferite si interpretand-o prin intermediul unui triunghi. In 1986, psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de TEORIA TRIUNGHIULARA A IUBIRII , clasificand iubirea in opt categorii diferite si percepand-o prin intermediul unui triunghi. Sternberg este de parere ca iubirea poate fi caracterizata pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale si anume: INTIMITATEA, PASIUNEA SI ANGAJAMENTUL. INTIMITATEA ca si componenta a iubirii se refera la sentimentul de apropiere existent intre doua persoane , la legatura profunda care se realizeaza intre ele, la comunicarea existenta in cadrul unei relatii. Intimitatea este legatura emotionala prin care oferi celui de lan

Dati o noua sansa copiilor bolnavi de inima!

Participand la Campania "Sansa la viata, sansa la noi amintiri...", dam inca o sansa copiilor cu probleme cardiovasculare... Asa ca nu ezitati! http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy5zdXBlcmJlYmUucm8vYXJ0aWNvbF83NDYvcHJvY3Rlcl9fX2dhbWJsZV9sYW5zZWF6YV9jYW1wYW5pYV9fX19zYW5zYV9sYV92aWF0YV9fc2Fuc2FfbGFfbm9pX2FtaW50aXJpLmh0bWw _