pubovore

adalso

5USATv live

netvisiteurs

Matomy Seo

CPX24

vineri, 23 aprilie 2010

Ganduri catre tine...

Dragul meu George,


Azi ar fi trebuit sa-ti pot spune “La multi ani!” si sa te strang in brate. STRANS, STRANS DE TOT! Azi ar fi trebuit sa fii aici, cu mine, cu noi si sa-ti citesc bucuria din priviri atunci cand iti desfaci cadoul, cand tai…prima felie de tort aniversar, cand te lasi purtat de aripa veseliei, stiind ca esti alaturi de cei dragi, de prieteni si colegi. Cei pe care, din pacate, nu ai avut sansa sa-i cunosti.
Ce furie ma incearca pentru ca totul ramane un vis, un vis de neimplinit, un vis care doare dincolo de cuvinte, fiindca tu esti acolo…Sus. Si cu tine sunt doar Dumnezeu, ingerii, Ioana, draga noastra Ioana, si Claudiu…
Nici nu stii de cate ori mi-am imaginat cum ar fi fost, ce minunat ar fi fost ca tu sa fii aici, in carne si oase, viu, nevatamat si fericit. Si la fel si ei! Nici nu stii ca ani la rand, destui de multi, mi-am infranat nevoia de a scrie aceste randuri, pastrand totul in inima mea, la fel ca si mahnirea, imensa, ca sansa si soarta nu au fost de partea voastra pana la capat, rapindu-va de langa cei dragi, nemilos si nedrept, si mult mult, mult, mult prea devreme… Incredibil de devreme!
De multe ori mi-a venit sa strig “DE CE????!!?” –desi aflasem deja un raspuns fata de care ma voi revolta mereu. Si mereu. Fara a putea da timpul inapoi. Si asta doare cel mai tare! 


A trecut un an ticalos de greu, George, Ioana si Claudiu, si voi de acolo, de SUS, din steluta voastra de Ingeri fara de Vina, ati stiut deja, ocrotindu-ne, ca am trecut pe langa un pericol imens, avand, totusi, norocul nesperat de a depasi cu bine cea mai grea incercare a vietii mele/noastre de pana acum… Iar in clipa in care am trecut peste acea incercare cumplita, Slava Cerului, si apele s-au limpezit, asternandu-se, in sfarsit, linistea si siguranta(cu toate ca nu s-a intamplat fara lupta si fara… prêt de platit, logic) – eu am stiut, am simtit, sa stii, scumpul meu George, ca stradania mea/ a noastra a fost si in numele tau, al vostru!
O, Doamne, ce mult as vrut ca totul sa fi fost altfel, pentru toti, dar mai ales pentru voi trei, de la bun inceput, scumpii mei… Mai ales pentru voi. E fff. greu fara voi, dragul meu drag, dar sunteti parte din mine. Si fiecare lucru, fiecare implinire, oricat de mica, mare
(provocatoare si/sau dificila)ar fi ea, e si din dragoste pentru voi, ingerii nostri dragi!
Orice moment al vietii il impart si cu voi, in gand. Si in suflet. Moartea si neglijenta celor fara inima sau…minte rapesc de prea multe ori bucuria si ceea ce ai mai scump, insa iubirea, EA, DRAGUL MEU, NU POATE FI UCISA NICIODATA! 

Dumnezeu si ingerii sa te/ va aiba in paza, George!


Cu dragoste, mahnire si dor
nestins, a ta/a voastra,


Petruta

Un comentariu:

  1. P.S. La multi ani celor care astazi isi serbeaza, alaturi de cei dragi, ziua numelui!

    Bucurati-va ca-i aveti langa voi, veseli si sanatosi, asa ca aniversa-ti-i cum se cuvine!

    Dragostea celor apropiati e intotdeauna cel mai frumos cadou! Alaturi de fericirea de-a fi impreuna!

    Petruta

    RăspundețiȘtergere

Etichete