pubovore

adalso

5USATv live

netvisiteurs

Matomy Seo

CPX24

marți, 20 aprilie 2010

JOB INEDIT

click.ro/click actualitate/17 apr. 2010/Autor art: Georgiana Anghel

Plătiţi cu 20.000 € să se plimbe prin lume

Orădenii Mădălina şi Tudor candidează pentru jobul visurilor

Cum ar fi să călătoreşti şase luni, pe gratis, în cele mai exotice şi frumoase destinaţii pentru luna de miere şi să şi primeşti bani pentru asta? Un cuplu de orădeni se află la un pas de a obţine jobul de vis.
Mădălina Caciora şi Tudor Buzle, ambii de 22 de ani, au aplicat pentru un job pus la bătaie de o firmă care organizează nunţi şi sejururi pentru luna de miere.
Orădenii au reuşit să ajungă între primii 50 de concurenţi, în urma voturilor primite pe site-ul www.runawaybrideandgroom.com.
Vineri şi-au primit documentele care le confirmă că sunt printre finalişti, după ce au avut contracandidate alte 30.000 de perechi din lume.
Fanii îi pot vota până duminică seară, când se vor închide liniile de vot.


Mădălina şi Tudor sunt împreună de doi ani şi jumătate. Întâmplarea a făcut ca ei să audă la radio că o firmă din Irlanda, care organizează sejururi de lună de miere pentru proaspeţi căsătoriţi, pune la bătaie cel mai tare loc de muncă.
„Jobul presupune să călătorim şase luni prin toată lumea, să testăm destinaţii pentru o lună de miere de lux şi să le facem reclamă, inclusiv pe un blog", povesteşte Tudor.
Pentru toată aventura, câştigătorii vor primi şi 20.000 de euro. „Am auzit de job cu o seară înainte să se închidă aplicaţia", spune Mădălina.
Cei doi n-au stat prea mult pe gânduri şi a doua zi au şi realizat un filmuleţ în care promovează Irlanda.


Au ajuns în finala concursului
Cei doi orădeni nu au fost încă în Irlanda, dar au ştiut să o promoveze atât de bine, încât au impresionat publicul.

Cuplul orădean a devansat în concurs 30.000 de perechi, ieri fiind pe locul cinci în competiţie, cu aproape 1.700 de voturi.
Pentru şase luni de călătorii prin lume, cei doi ar primi şi un salariu de 20.000 de euro.
 ....

http://www.click.ro/actualitate/din_tara/platiti-eur-plimbe-lume_0_940106051.htm

...

Pe criza asta, si nu doar in timpul ei, desiur, ma intreb cati din Romaniua nu si-ar dori genul acesta de slujba... Mai e nevoie de raspuns?

Cu toate ca daca stam macar putin pe ganduri, si ea comporta ceva riscuri. Fiindca pe parcursul unor calatorii pot aparea si evenimente neprevazute, accidentari, imbolnaviri etc
Dar sa speram ca cei doi nu vor avea parte de asemenea surprize!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Etichete