pubovore

adalso

5USATv live

netvisiteurs

Matomy Seo

CPX24

duminică, 4 aprilie 2010

Miracolul unei vieti castigate

Kenny Easterday traieste fara jumatate de corp si surprinde pe toata lumea. Duce o viata aproape normala, aratand ca exista miracole. I-au spus ca nu va trai mai mult de 21 de ani, dar are deja 35 de ani.


I-au spus ca nu e normal, dar le dovedeste tuturor contrariul. I s-a spus ca nu va avea niciodata un copil, dar a devenit tata.
Kenny Easterday s-a nascut cu o boala extrem de rara, ageneza sacrala, care nu i-a permis coloanei vertebrale sa se dezvolte in mod normal. La varsta de sase luni, doctorii au fost nevoiti sa ii amputeze picioarele si sa foloseasca oasele pentru a-i completa fragila coloana vertebrala.
Kenny este atata de mic incat incape intr-o valiza, dar si asa, a dus o viata normala. Joaca biliard, bowling, merge la lucru si are o viata sexuala alaturi de logodnica sa de 33 de ani, Nicky.
Mai mult, Kenny i-a uimit pe doctori atunci cand le-a spus ca are un copil. Medicii nu cred ca este posibil, dar barbatul sustine ca Desiree, fiica de 7 ani a logodnicei sale, este ...copilul lui. Cei doi vor afla in curand daca acest lucru este adevarat, dupa o serie de teste.


..........
sursa:stirileprotv.ro

......
http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/uimitor-jumatatea-de-om-care-surprinde-zilnic-medicii-incape-in-valiza.html

....

Prin oameni ca E. Kenny, destinul se incapataneaza sa ne arate, din fericire, de ce suntem capabili, in realitate, mai ales at. cand o parte dintre noi nu (mai) cred in ei insisi, in soarta, in oameni si in f. multe altele... 

.......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Etichete