Treceți la conținutul principal

TRAGEDIA FRUMOASEI CU OCHII VIOLETI

La 78 de ani, actriţa nu se dă bătută sub nici o formă în lupta cu bolile
click.ro/click vedete/


Autor art: ARINA AVRAM
Legendara divă cu ochii violeţi, Liz Taylor, a fost supusă la peste 100 de intervenţii chirurgicale în ultimii 25 de ani. Suferă cumplit într-un scaun cu rotile, dar încă mai caută distracţii.Grav bolnavă, mai ales după ce a suferit o operaţie pe creier pentru extirparea unei tumori, Elizabeth Taylor (78 de ani) se mistuie într-un scaun cu rotile.

Fascinanta brunetă de altădată, care a strălucit ani în şir pe marele ecran, a învins cancerul de piele şi afecţiuni pulmonare şi încă se luptă cu scolioza care îi produce dureri groaznice de spate.

Actriţa nu mai poate respira bine, din cauza problemelor de inimă. Însă, în pofida tuturor suferinţelor, Liz nu se dă bătută în lupta cu viaţa. Recent, ea a fost văzută în scaunul cu rotile într-un club de noapte din West Hollywood.

Toată lumea îi dădea atenţie, uimită că poate să vadă o legendă vie. Liz este furioasă din cauza zvonurilor că ar fi la un pas de moarte. Şi-a făcut apariţia mândră în club şi, în timp ce muzica Donnei Summer o învăluia, ochii îi străluceau şi faţa îi radia.

"În suflet, mă simt încă tânără", a spus diva, care este fericită când poate arăta că este încă activă. A învăţat să folosească Internetul şi obişnuieşte să transmită ea însăşi mesaje pentru a dezminţi zvonurile că ar fi cu piciorul în groapă.

Femeia cu şapte soţi

Liz (Elizabeth Rosemond) Taylor , s-a născut la 27 februarie 1932 într-o familie înstărită.

Este cunoscută atât pentru talentul şi succesul pe ecran, în filme precum "Cleopatra" sau "Un loc la soare", cât şi pentru performanţa de a fi avut şapte soţi: Conrad Hilton Jr. (1950-1951), Michael Wilding (1952-1957), Mike Todd (1957-1958), Eddie Fisher (1959-1964), Richard Burton (1964-1974; 1975-1976), John Warner (1976-1982), Larry Fortensky (1991-1996).

Liz are doi fii, Michael (57 de ani) şi Christopher (55 de ani), şi o fiică, Liza (53 de ani). Recent, Liz Taylor s-a logodit cu iubitul ei, Jason Winters, în vârstă de numai 49 de ani.

sursa:
http://www.click.ro/vedete/celebritati/Elizabeth-Taylor-operatii-traiasca-pic_0_935906477.html

Muzica: Frank Sinatra - Angel Eyes Film: "Pisica pe acoperisul fierbinte"

FEMEIA A CAREI PREZENTA LE TAIA(domnilor, mai ales...) RESPIRATIA...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Din secretele, înţelepciunea/magia :) şi... puterea(...) ;) Rhondei Byrne(carti/(e)books) - pdf

Rhonda Byrne - Secretul, Legea atractiei 

(cartipdfgratuite.blogspot.ro)

Rhonda Byrne – The Secret pdfRhonda Byrne – The Magic pdf

(http://bookspot.ro)Rhonda Byrne - The Power(PDF Free Download)

 (http://freegreatebooks.blogspot.ro)  ...

     Dacă preferati în schimb/totuşi să răsfoiţi cărţile autoarei complet relaxaţi, în dulcele stil clasic, pentru că asta vă ajută, poate, să reflectaţi mai mult şi mai bine, inclusiv la ce citiţi/descoperiţi acolo, atunci le găsiţi, fară îndoială, şi aici/or here. ...


- Bucureşti, 28 iulie 2015, 11:11 AM -

...


F... or... f... you(...), instant(s)!

In... the same is nothing, in something, some...
P. I.Nu prea mă dau în vânt după... ce-i "ca la carte". Mă interesează clipa... Ea știe că nu... rămâi ceea ce pari.
P. I.

...
.. ...
.. ...


.. ... ..
(Foto: 99% ;) din... Arhiva personală)

...

.. ... .
reality insight with some...


...

Temp-tations, mmm...

 f. de la
'fast(er) fest'