Treceți la conținutul principal

Distreaza-te, (ne)socoteste*, iubeste!

Cu R de la record. Si...mai apoi...cu A de la aroganta

TOPUL ULTIMELOR RECORDURI MONDIALE

Cel mai mare plic din lume, cea mai mare sculptura din ciocolata sau cea mai mare parada dedicata cainilor costumati! Acestea sunt doar trei exemple dintre cele mai recente recorduri consemnate de Guinness Book. 

- Un baietel de doar 12 ani din Turcia, Emre Kadir Cevik, si-a inscris numele in Cartea Recordurilor printr-un exercitiu de ...elasticitate. In doar un minut, acesta a reusit sa isi roteasca picioarele de 26 de ori in jurul gatului.
- Doi tineri din Anglia, Louise Reynolds si Alex Hanrahan, au intrat in Cartea Recordurilor dupa ce au realizat cel mai mare plic din lume, cu o lungime de peste noua metri si o latime de sapte metri. 

- ln aprilie a fost inregistrata si cea mai mare parada dedicata cateilor costumati. Evenimentul a avut loc in New York. Nu mai putin de 208 catei costumati de stapanii lor au luat parte la eveniment.
tort ciocolata

- Atat cea mai mare sculptura din cicolata, cat si cea realizata din materiale reciclabile merita un loc in topul celor mai recente recorduri.
Cea mai mare sculptura din materiale reciclabile, realizata in Spania, are o inaltime de peste 6 metri, fiind facuta din 3300 de elemente confectionate din plastic reciclat.
Sculptura din ciocolata alba, conceputa in Italia, reprezinta Domul din Milano si cantareste in jur de cinci tone, fiind la fel de spectaculoasa.

...

Mult mai multe fotografii ale recordurilor aveti ocazia sa vedeti tastand, daca doriti, urmatorul link:

http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/topul-ultimelor-recorduri-mondiale-vezi-foto.html

...

Cu A de la aroganta

In cu totul si cu totul alta ordine de idei, dragilor, stateam si ma gandeam cum...plange, poate, acusica, ea, tante Aroganta, in pumnii ei chirciti, gata-gata sa strige:

"Maaaai, da' eu, care acaparez din ce in ce mai abitir sufletu' unora dinte voi/ei, astfel ca nu mai aveti/au nici vlaga sa va/sa-si/silabisiti/silabiseasca vorbele sau gandurile, amaratele, hi, hi, hi(...) - pana la capat,cu...cu mine, cu mineee, cum ramane, hmmm????!? Sa nu va puna naiba sau...bunu' simt, -frate-miu al vitreg si...tont, -  sa uitati ca sunt si eu un...record. Mai vechi sau mai nou, n'are importanta. Da' sunt!"  

Si multi chiar nu uita, sau nu...pot uita, bietii de ei. Mai ales in vremurile noastre.
Zica-se da...bine sa fii arogant/aroganta.

Bleeah.  

D'aia or suferi unii si unele de...singurif-loza cronica nedepistata dar...resimtita.


Noroc ca unii, fericitii, se fac ca nu o aud pe tante. Si chiar reusesc!

...

P.S. : Nu sunt dintre cei care fredoneaza aceasta melodie, fiindca nu agreez si nu incurajez...nici arogantele, nici...obsesiile, de orice fel ar fi ele, ori ce cauza ar avea sau...oricui ar apartine/ar fi apartinut...




Chiar daca Directia 5 canta bine, recunosc. Si incearca sa (ne) vorbeasca...despre iubire.
Un sentiment mult prea minunat ca sa poata avea de-a face, in profunzimea lui, cu trairile diforme
de care pomeneam mai devreme.

...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Robert Sternberg, triunghiul si... iubirea(...)

Garbo » Life » Familie Teoria Triunghiulara a Iubirii: Tu ce fel de relatie psihologica ai? Publicat pe 29 Octombrie 2010 Psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii, clasificand-o in opt categorii diferite si interpretand-o prin intermediul unui triunghi. In 1986, psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de TEORIA TRIUNGHIULARA A IUBIRII , clasificand iubirea in opt categorii diferite si percepand-o prin intermediul unui triunghi. Sternberg este de parere ca iubirea poate fi caracterizata pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale si anume: INTIMITATEA, PASIUNEA SI ANGAJAMENTUL. INTIMITATEA ca si componenta a iubirii se refera la sentimentul de apropiere existent intre doua persoane , la legatura profunda care se realizeaza intre ele, la comunicarea existenta in cadrul unei relatii. Intimitatea este legatura emotionala prin care oferi celui de lan

Dati o noua sansa copiilor bolnavi de inima!

Participand la Campania "Sansa la viata, sansa la noi amintiri...", dam inca o sansa copiilor cu probleme cardiovasculare... Asa ca nu ezitati! http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy5zdXBlcmJlYmUucm8vYXJ0aWNvbF83NDYvcHJvY3Rlcl9fX2dhbWJsZV9sYW5zZWF6YV9jYW1wYW5pYV9fX19zYW5zYV9sYV92aWF0YV9fc2Fuc2FfbGFfbm9pX2FtaW50aXJpLmh0bWw _