pubovore

adalso

5USATv live

netvisiteurs

Matomy Seo

CPX24

joi, 3 iunie 2010

Intimitate versus...virtual

Pentru ca in timpul emisiei de aseara de la Radio Sunshine Romania va promisesem ca va spun si ce-si doresc spaniolii, potrivit unui studiu, - ...in locul unui moment de tandrete, pasiune si dragoste...alaturi de partener/a, o sa postez aici articolul cu pricina, pe care-l puteti comenta, daca doriti, desigur.

Internet sau sex? Spaniolii opteaza pentru prima varianta


Internet sau sex? Contrar asteptarilor, spaniolii opteaza pentru Internet in defavoarea sexului.

sursa:Ziare. com

42% dintre spanioli spun ca ideea de a sta o saptamana fara Internet ii ingrozeste, oferindu-le stari de anxietate, in timp ce doar 27% se ingrijoreaza la ideea de a sta o saptamana fara sex, informeaza TN.

In urma unui sondaj realizat de site-ul conZumo, s-a constat ca pentru spanioli Internetul a devenit o prioritate.75% dintre respondenti au marturisit ca prefera sa taie din timpul alocat somnului pentru a naviga pe Internet. In schimb, doar 30% dintre spanioli renunta la somn pentru a face sex.

In studiu au fost incluse si telefoane mobile. 25% dintre femei si 16% dintre barbati spun ca nu ar sta fara acestea o saptamana. 70% dintre respondenti spun ca nu a trecut o zi fara sa utilizeze telefonul mobil.


http://www.ziare.com/sex/viata-sexuala/internet-sau-sex-spaniolii-opteaza-pentru-prima-varianta-1018835....


Asa sa fie oare...? Asa sa fii ajuns multi, fff. multi, din lumea intreaga?!!!!???

Sa fie ei atat de bulversati, de dezamagiti(de ei insisi, de viata, de altii, de ralatie...), de plictisiti de tot ce inseamna cuplu, intimitate, iubire, tandrete, de dezorientati si tentati de alte n variante, de...neputinciosi, pana la urma, incat sa prefere... Internetul in locul unei relatii de calitate in doi?!!?Voi, din experienta voastra, dati dreptate acestui studiu sau il contraziceti?

...

Aceast articol poate fi vizualizat/comentat si pe Forum-ul Radio Sunshine, unde puteti gasi si alte pareri si discutii, sper eu, la fel de atractive.

http://www.radiosunshine.ro/forum/viewthread.php?thread_id=355&rowstart=0
http://www.radiosunshine.ro/news.php
...

Bucuresti, 3 iunie 2010

...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Etichete