Treceți la conținutul principal

Distreaza-te, (ne)socoteste*, iubeste!

Intimitate versus...virtual

Pentru ca in timpul emisiei de aseara de la Radio Sunshine Romania va promisesem ca va spun si ce-si doresc spaniolii, potrivit unui studiu, - ...in locul unui moment de tandrete, pasiune si dragoste...alaturi de partener/a, o sa postez aici articolul cu pricina, pe care-l puteti comenta, daca doriti, desigur.

Internet sau sex? Spaniolii opteaza pentru prima varianta


Internet sau sex? Contrar asteptarilor, spaniolii opteaza pentru Internet in defavoarea sexului.

sursa:Ziare. com





42% dintre spanioli spun ca ideea de a sta o saptamana fara Internet ii ingrozeste, oferindu-le stari de anxietate, in timp ce doar 27% se ingrijoreaza la ideea de a sta o saptamana fara sex, informeaza TN.

In urma unui sondaj realizat de site-ul conZumo, s-a constat ca pentru spanioli Internetul a devenit o prioritate.







75% dintre respondenti au marturisit ca prefera sa taie din timpul alocat somnului pentru a naviga pe Internet. In schimb, doar 30% dintre spanioli renunta la somn pentru a face sex.

In studiu au fost incluse si telefoane mobile. 25% dintre femei si 16% dintre barbati spun ca nu ar sta fara acestea o saptamana. 70% dintre respondenti spun ca nu a trecut o zi fara sa utilizeze telefonul mobil.


http://www.ziare.com/sex/viata-sexuala/internet-sau-sex-spaniolii-opteaza-pentru-prima-varianta-1018835....


Asa sa fie oare...? Asa sa fii ajuns multi, fff. multi, din lumea intreaga?!!!!???

Sa fie ei atat de bulversati, de dezamagiti(de ei insisi, de viata, de altii, de ralatie...), de plictisiti de tot ce inseamna cuplu, intimitate, iubire, tandrete, de dezorientati si tentati de alte n variante, de...neputinciosi, pana la urma, incat sa prefere... Internetul in locul unei relatii de calitate in doi?!!?



Voi, din experienta voastra, dati dreptate acestui studiu sau il contraziceti?

...

Aceast articol poate fi vizualizat/comentat si pe Forum-ul Radio Sunshine, unde puteti gasi si alte pareri si discutii, sper eu, la fel de atractive.

http://www.radiosunshine.ro/forum/viewthread.php?thread_id=355&rowstart=0
http://www.radiosunshine.ro/news.php
...

Bucuresti, 3 iunie 2010

...


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Robert Sternberg, triunghiul si... iubirea(...)

Garbo » Life » Familie Teoria Triunghiulara a Iubirii: Tu ce fel de relatie psihologica ai? Publicat pe 29 Octombrie 2010 Psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii, clasificand-o in opt categorii diferite si interpretand-o prin intermediul unui triunghi. In 1986, psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de TEORIA TRIUNGHIULARA A IUBIRII , clasificand iubirea in opt categorii diferite si percepand-o prin intermediul unui triunghi. Sternberg este de parere ca iubirea poate fi caracterizata pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale si anume: INTIMITATEA, PASIUNEA SI ANGAJAMENTUL. INTIMITATEA ca si componenta a iubirii se refera la sentimentul de apropiere existent intre doua persoane , la legatura profunda care se realizeaza intre ele, la comunicarea existenta in cadrul unei relatii. Intimitatea este legatura emotionala prin care oferi celui de lan

Dati o noua sansa copiilor bolnavi de inima!

Participand la Campania "Sansa la viata, sansa la noi amintiri...", dam inca o sansa copiilor cu probleme cardiovasculare... Asa ca nu ezitati! http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy5zdXBlcmJlYmUucm8vYXJ0aWNvbF83NDYvcHJvY3Rlcl9fX2dhbWJsZV9sYW5zZWF6YV9jYW1wYW5pYV9fX19zYW5zYV9sYV92aWF0YV9fc2Fuc2FfbGFfbm9pX2FtaW50aXJpLmh0bWw _