Treceți la conținutul principal

JOHN M. COURT si...CARTEA SFANTA

Editura Lider, 2010


Biblia se numără printre cele mai citite cărţi din întreaga lume, fiind tradusă în peste 2000 de limbi. Scris de profesorul şi teologul britanic JOHN M. COURT, dicţionarul de faţă tratează textul biblic atât din perspectiva religiei, cât şi din cea a culturii universale, înscriindu-se în seria dicţionarelor tematice. Articolele dicţionarului prezintă clar şi concis diversele personaje din Vechiul şi Noul Testament, locurile biblice străvechi, concepte biblice, minuni – toate corelate cu diferite descoperiri arheologice, texte apocrife, limbi „moarte“, obiceiuri, tradiţii etc. Însăşi alcătuirea dicţionarului este realizată din perspectiva epocii contemporane, articolele abordând teme de actualitate, elucidate cu precizie şi competenţă ştiinţifică. Acest volum se constituie într-o lucrare de referinţă, bine documentată, care încearcă să explice o serie de noţiuni biblice, fiind astfel o sursă esenţială de informaţii atât pentru studenţi, cât şi pentru publicul larg.

sursa: http://www.edituralider.ro/magazin/ProduseDetaliiMagdiel.php?630;Pagina=1

O lucrare-document care merita din plin atentia noastra/a dumneavoastra... Cu toate ca profunzimea credintei si a spiritualitatii universale e intotdeauna dincolo (si mai presus) de...puterea cuvintelor. 
 ...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Din secretele, înţelepciunea/magia :) şi... puterea(...) ;) Rhondei Byrne(carti/(e)books) - pdf

Rhonda Byrne - Secretul, Legea atractiei 

(cartipdfgratuite.blogspot.ro)

Rhonda Byrne – The Secret pdfRhonda Byrne – The Magic pdf

(http://bookspot.ro)Rhonda Byrne - The Power(PDF Free Download)

 (http://freegreatebooks.blogspot.ro)  ...

     Dacă preferati în schimb/totuşi să răsfoiţi cărţile autoarei complet relaxaţi, în dulcele stil clasic, pentru că asta vă ajută, poate, să reflectaţi mai mult şi mai bine, inclusiv la ce citiţi/descoperiţi acolo, atunci le găsiţi, fară îndoială, şi aici/or here. ...


- Bucureşti, 28 iulie 2015, 11:11 AM -

...


F... or... f... you(...), instant(s)!

In... the same is nothing, in something, some...
P. I.Nu prea mă dau în vânt după... ce-i "ca la carte". Mă interesează clipa... Ea știe că nu... rămâi ceea ce pari.
P. I.

...
.. ...
.. ...


.. ... ..
(Foto: 99% ;) din... Arhiva personală)

...

.. ... .
reality insight with some...


...

Robert Sternberg, triunghiul si... iubirea(...)

Garbo » Life » Familie Teoria Triunghiulara a Iubirii: Tu ce fel de relatie psihologica ai? Publicat pe 29 Octombrie 2010 Psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii, clasificand-o in opt categorii diferite si interpretand-o prin intermediul unui triunghi. In 1986, psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de TEORIA TRIUNGHIULARA A IUBIRII, clasificand iubirea in opt categorii diferite si percepand-o prin intermediul unui triunghi. Sternberg este de parere ca iubirea poate fi caracterizata pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale si anume: INTIMITATEA, PASIUNEA SI ANGAJAMENTUL.
INTIMITATEA ca si componenta a iubirii se refera la sentimentul de apropiere existent intre doua persoane, la legatura profunda care se realizeaza intre ele, la comunicarea existenta in cadrul unei relatii. Intimitatea este legatura emotionala prin care oferi celui de langa tine inform…