Treceți la conținutul principal

Pestera de pe...Marte!

Cine ar fi crezut? 16 elevi de clasa a VII-a de la Evergeen Middle School, California, au descoperit o pestera pe Marte, vizionand niste imagini surprinse de o camera cu infrarosu instalata pe sonda Mars Odyssey a celor de la NASA.

http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/uimitor-niste-pusti-au-descoperit-o-pestera-pe-marte.html#

Ba mai mult, pustii au vazut chiar si o gaura in "acoperisul" pesterii.
Potrivit expertului Glen Cushing, de la US Geological Survey, cavitatea surprinsa pe Marte seamana cu alte zone ale Planetei Rosii.
Cushing este de parare ca in locul acestor gauri era de fapt acoperisul pesterii care a fost distrus din cauza unor eruptii vulcanice, deschizandu-se in acest fel poarta catre "cer".
De asemenea, acesta crede ca pesterile sunt chiar rezultatul activitatii vulcanice de pe Marte. Grota observata de elevii americani are dimensiunea de 190/160 m si o adancime de 115 metri.
Oamenii de stinta nu au inca informatii certe despre ceea ce se afla in aceste pesteri. Tocmai de aceea NASA va trimite o sonda care sa surprinda imagini din interiorul acestor cavitati.(sursa:stirileprotv.ro)

...

Inca o data Universul isi dezvaluie tainele, uimindu-ne. Inca o data copiii ne dovedesc ca sunt extrem de inteligenti si niste fini observatori carora nu le...scapa...NIMIC. 
...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Din secretele, înţelepciunea/magia :) şi... puterea(...) ;) Rhondei Byrne(carti/(e)books) - pdf

Rhonda Byrne - Secretul, Legea atractiei 

(cartipdfgratuite.blogspot.ro)

Rhonda Byrne – The Secret pdfRhonda Byrne – The Magic pdf

(http://bookspot.ro)Rhonda Byrne - The Power(PDF Free Download)

 (http://freegreatebooks.blogspot.ro)  ...

     Dacă preferati în schimb/totuşi să răsfoiţi cărţile autoarei complet relaxaţi, în dulcele stil clasic, pentru că asta vă ajută, poate, să reflectaţi mai mult şi mai bine, inclusiv la ce citiţi/descoperiţi acolo, atunci le găsiţi, fară îndoială, şi aici/or here. ...


- Bucureşti, 28 iulie 2015, 11:11 AM -

...


F... or... f... you(...), instant(s)!

In... the same is nothing, in something, some...
P. I.Nu prea mă dau în vânt după... ce-i "ca la carte". Mă interesează clipa... Ea știe că nu... rămâi ceea ce pari.
P. I.

...
.. ...
.. ...


.. ... ..
(Foto: 99% ;) din... Arhiva personală)

...

.. ... .
reality insight with some...


...

Robert Sternberg, triunghiul si... iubirea(...)

Garbo » Life » Familie Teoria Triunghiulara a Iubirii: Tu ce fel de relatie psihologica ai? Publicat pe 29 Octombrie 2010 Psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii, clasificand-o in opt categorii diferite si interpretand-o prin intermediul unui triunghi. In 1986, psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de TEORIA TRIUNGHIULARA A IUBIRII, clasificand iubirea in opt categorii diferite si percepand-o prin intermediul unui triunghi. Sternberg este de parere ca iubirea poate fi caracterizata pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale si anume: INTIMITATEA, PASIUNEA SI ANGAJAMENTUL.
INTIMITATEA ca si componenta a iubirii se refera la sentimentul de apropiere existent intre doua persoane, la legatura profunda care se realizeaza intre ele, la comunicarea existenta in cadrul unei relatii. Intimitatea este legatura emotionala prin care oferi celui de langa tine inform…