pubovore

adalso

5USATv live

netvisiteurs

Matomy Seo

CPX24

marți, 31 august 2010

Maladia...secolului...21

"Imi sunt suficient(a) mie insumi/insami, restul...nu prea (mai) conteaza..."

O boala care va decima, chiar daca ceva mai...invisibil(daca se poate spune asa, la urma-urmelor, - fiindca urmele se vad (inca) de pe acum(...), - mai mult si mai sigur decat mult temutele pandemii si...epidemii mondiale sau continentale...

Fiindca atunci cand sufletul se intoarce cu...spatele, boala cea noua ataca, - muscand lacom si nepasator, -  in vreme ce egoismul, ruda ei nerusinată(si de mult perversă), se bucura, in sfarsit, ca a fost proclamat...rege(...).Regele unei lumi care nu mai stie, de foarte multa vreme(inutila), - ce e...cu ea(si cu restul).  

Si totusi se misca(...) - vorba lui Galilei.

... 2 comentarii:

  1. si totusi se misca,dar prea mult in inutilitate.
    sufletul nu se intoarce cu spatele,el e asa cum e,ci noi ii intoarcem spatele.decat sa facem asta cred ca-i mai placut ca putem sa-i intoarcem in schimb multumirea: ca e cum o fi,fara spate din fericire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tu crezi ca oamenii, cei mai multi dintre ei, intorc spatele... sufletului, - propriul lor suflet(...), atunci situatia e si mai putin roza, sa spunem asa, atat pentru cei care fac acest lucru, cat si pentru cei din jurul lor.

    RăspundețiȘtergere

Etichete