Treceți la conținutul principal

Distreaza-te, (ne)socoteste*, iubeste!

FILME SI... LECTURI


Autoarea, DAWN B.SOVA, a selectat cele mai reprezentative 125 de filme artistice, prezentate în ordine alfabetică, ca un dicţionar enciclopedic din domeniul cinematografiei.
Cinefilii pot găsi aici informaţii inedite despre filme cotate cu patru şi cinci stele precum: Caligula, Don Juan, Dracula, Emmanuelle, Amantul doamnei Chatterley, Ultimul tango la Paris, Lolita, Lista lui Schindler, Viva Maria!, Anna şi Regele, Instinct primar, La Dolce Vita şi altele – filme care au fost supuse unor măsuri de cenzură din raţiuni de ordin politic, religios, sexual sau social.
Cartea de faţă satisface pasiunea cititorilor pentru genul de lucrări „culturalizate“ şi constituie atât un document de referinţă pentru cei interesaţi de istoria filmului, cât şi o lectură plăcută pentru amatorii de filme.

sursa:
EDITURA LIDER

data aparitiei: 27 sept. 2010
...

 
Frumoasa Eve Dallas, locotenent la poliţia din New York, se confruntă de această dată cu un caz scandalos. Omul de afaceri Thomas Anders este găsit mort în dormitorul său şi totul indică că ar fi fost vorba de un accident în timpul unei partide de sex sfârşite prost. Însă faptele nu se leagă; dovezile sunt contradictorii; sistemul sofisticat de securitate din apartament indică că a fost cineva apropiat lui Anders, dar alibiul fiecăruia se verifică, de la soţia care era plecată într-o vacanţă exotică, până la nepotul care urmează să-i moştenească milioanele.
A fost o crimă pasională sau una cu premeditare? – depinde numai de Dallas să rezolve un caz senzaţional, în care toţi cei implicaţi au secrete, iar între străini pot exista legături misterioase.
Acţiunea rămâne tensionată şi plină de surprize până aproape de sfârşit, prelungind astfel intriga şi misterul cărţii.

sursa: Editura Lider
...
Data aparitiei: 26 07.2010
...

Nicio zi fara... lectura, printre altele...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Robert Sternberg, triunghiul si... iubirea(...)

Garbo » Life » Familie Teoria Triunghiulara a Iubirii: Tu ce fel de relatie psihologica ai? Publicat pe 29 Octombrie 2010 Psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii, clasificand-o in opt categorii diferite si interpretand-o prin intermediul unui triunghi. In 1986, psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de TEORIA TRIUNGHIULARA A IUBIRII , clasificand iubirea in opt categorii diferite si percepand-o prin intermediul unui triunghi. Sternberg este de parere ca iubirea poate fi caracterizata pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale si anume: INTIMITATEA, PASIUNEA SI ANGAJAMENTUL. INTIMITATEA ca si componenta a iubirii se refera la sentimentul de apropiere existent intre doua persoane , la legatura profunda care se realizeaza intre ele, la comunicarea existenta in cadrul unei relatii. Intimitatea este legatura emotionala prin care oferi celui de lan

Dati o noua sansa copiilor bolnavi de inima!

Participand la Campania "Sansa la viata, sansa la noi amintiri...", dam inca o sansa copiilor cu probleme cardiovasculare... Asa ca nu ezitati! http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy5zdXBlcmJlYmUucm8vYXJ0aWNvbF83NDYvcHJvY3Rlcl9fX2dhbWJsZV9sYW5zZWF6YV9jYW1wYW5pYV9fX19zYW5zYV9sYV92aWF0YV9fc2Fuc2FfbGFfbm9pX2FtaW50aXJpLmh0bWw _