Treceți la conținutul principal

Distreaza-te, (ne)socoteste*, iubeste!

Posibil doar o... iluzie

Efectul revigorant al cafelei ar putea fi doar în mintea noastră

Un studiu întreprins de Universitatea de Est din Londra arată că efectul energizant al cafelei este mai degrabă produs de anticiparea unei stări alerte.

coffee
   Cercetătorii au ales numai persoane între 18 şi 47 de ani, care s-au declarat a fi consumatori zilnici de cafea. Cei 88 de voluntari au fost împărţiţi în două grupe.   Una dintre gupe a primit cafea normală şi a fost făcută să creadă că este fără cofeină, iar cealaltă grupă a primit decafeinizată şi i s-a spus că este cafea normală.
În urma testelor s-a observat hiperactivitate în tabăra celor care au băut cafea decofeinizată, fapt ce a condus la concluzia studiului.
  
 sursa: www.cancan.ro/life-style/sanatate






(sursa: YouTube)

... 

Multi ar spune/vor spune totusi ca cea mai frumoasa zi e cea care incepe neaparat cu o... cafea.
...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Robert Sternberg, triunghiul si... iubirea(...)

Garbo » Life » Familie Teoria Triunghiulara a Iubirii: Tu ce fel de relatie psihologica ai? Publicat pe 29 Octombrie 2010 Psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii, clasificand-o in opt categorii diferite si interpretand-o prin intermediul unui triunghi. In 1986, psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de TEORIA TRIUNGHIULARA A IUBIRII , clasificand iubirea in opt categorii diferite si percepand-o prin intermediul unui triunghi. Sternberg este de parere ca iubirea poate fi caracterizata pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale si anume: INTIMITATEA, PASIUNEA SI ANGAJAMENTUL. INTIMITATEA ca si componenta a iubirii se refera la sentimentul de apropiere existent intre doua persoane , la legatura profunda care se realizeaza intre ele, la comunicarea existenta in cadrul unei relatii. Intimitatea este legatura emotionala prin care oferi celui de lan

Dati o noua sansa copiilor bolnavi de inima!

Participand la Campania "Sansa la viata, sansa la noi amintiri...", dam inca o sansa copiilor cu probleme cardiovasculare... Asa ca nu ezitati! http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy5zdXBlcmJlYmUucm8vYXJ0aWNvbF83NDYvcHJvY3Rlcl9fX2dhbWJsZV9sYW5zZWF6YV9jYW1wYW5pYV9fX19zYW5zYV9sYV92aWF0YV9fc2Fuc2FfbGFfbm9pX2FtaW50aXJpLmh0bWw _