pubovore

adalso

5USATv live

netvisiteurs

Matomy Seo

CPX24

miercuri, 1 aprilie 2015

De-a iarna... primăvara, plus un... bonus :) publicistic marca "Blasting News"   Nu, nici nu se întoarce iarna, cel puţin nu din punct de vedere... calendaristic, nici nu e vorba de o păcăleală de... 1 aprilie... Ci de anunţarea apariţiei noului  volum (cel de-al- III-lea, da, aţi ghicit! :) ) din Colecţia „Anotimpuri Româneşti”, publicată anul acesta la Editura Singur din Târgovişte. 

 

  (foto: din Arhiva personală)

    Şi de data asta, pe lângă fotografia copertei I, voi adăuga cât de curând, sper, unul din poemele cuprinse în Antologie, care mi-a plăcut în mod deosebit. Ştiu, nu va fi uşor de ales... Oricum, nu va fi unul semnat de mine, pentru că n-ar fi fair-play, cred eu. 


 

 

 

 

 

 

Bucureşti, 1 aprilie 2015, 4:00 PM –

 

... 

 P.S.:


Şi pentru că v-am obişnuit, nu-i aşa, cu un... bonus, din când în când, o să vă ofer primul meu articol publicat pe platforma de ştiri "Blasting News Romania" - chiar astăzi, şi iarăşi nu glumesc... :)

Dacă sunteţi într-adevăr curioşi, citiţi-l şi, în cazul în care doriţi, aveţi timp şi plăcere, reveniţi apoi şi cu un comentariu, acolo sau aici.

 (sursa: blasting news)

 

Lectură şi... vizionare plăcute!  

 

 

Bucureşti, idem, 7:47 PM - 

...

 

 

2 comentarii:

  1. Și totuși a venit iarna: a nins în pasul Gutâi. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da... Ca imagine, e frumos... Sa recunoastem. Oriunde am fi. Automobilistii, in schimb, ne-ar contrazice(oricand) :) .

    RăspundețiȘtergere

Etichete