Treceți la conținutul principal

Distreaza-te, (ne)socoteste*, iubeste!

De-a iarna... primăvara, plus un... bonus :) publicistic marca "Blasting News"



   Nu, nici nu se întoarce iarna, cel puţin nu din punct de vedere... calendaristic, nici nu e vorba de o păcăleală de... 1 aprilie... Ci de anunţarea apariţiei noului  volum (cel de-al- III-lea, da, aţi ghicit! :) ) din Colecţia „Anotimpuri Româneşti”, publicată anul acesta la Editura Singur din Târgovişte. 

 

  (foto: din Arhiva personală)

    Şi de data asta, pe lângă fotografia copertei I, voi adăuga cât de curând, sper, unul din poemele cuprinse în Antologie, care mi-a plăcut în mod deosebit. Ştiu, nu va fi uşor de ales... Oricum, nu va fi unul semnat de mine, pentru că n-ar fi fair-play, cred eu. 


 

 

 

 

 

 

Bucureşti, 1 aprilie 2015, 4:00 PM –

 

... 

 P.S.:


Şi pentru că v-am obişnuit, nu-i aşa, cu un... bonus, din când în când, o să vă ofer primul meu articol publicat pe platforma de ştiri "Blasting News Romania" - chiar astăzi, şi iarăşi nu glumesc... :)

Dacă sunteţi într-adevăr curioşi, citiţi-l şi, în cazul în care doriţi, aveţi timp şi plăcere, reveniţi apoi şi cu un comentariu, acolo sau aici.

 (sursa: blasting news)

 

Lectură şi... vizionare plăcute! 



 

 

 

Bucureşti, idem, 7:47 PM - 

...

 

 

Comentarii

  1. Și totuși a venit iarna: a nins în pasul Gutâi. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da... Ca imagine, e frumos... Sa recunoastem. Oriunde am fi. Automobilistii, in schimb, ne-ar contrazice(oricand) :) .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Robert Sternberg, triunghiul si... iubirea(...)

Garbo » Life » Familie Teoria Triunghiulara a Iubirii: Tu ce fel de relatie psihologica ai? Publicat pe 29 Octombrie 2010 Psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii, clasificand-o in opt categorii diferite si interpretand-o prin intermediul unui triunghi. In 1986, psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de TEORIA TRIUNGHIULARA A IUBIRII , clasificand iubirea in opt categorii diferite si percepand-o prin intermediul unui triunghi. Sternberg este de parere ca iubirea poate fi caracterizata pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale si anume: INTIMITATEA, PASIUNEA SI ANGAJAMENTUL. INTIMITATEA ca si componenta a iubirii se refera la sentimentul de apropiere existent intre doua persoane , la legatura profunda care se realizeaza intre ele, la comunicarea existenta in cadrul unei relatii. Intimitatea este legatura emotionala prin care oferi celui de lan

Dati o noua sansa copiilor bolnavi de inima!

Participand la Campania "Sansa la viata, sansa la noi amintiri...", dam inca o sansa copiilor cu probleme cardiovasculare... Asa ca nu ezitati! http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy5zdXBlcmJlYmUucm8vYXJ0aWNvbF83NDYvcHJvY3Rlcl9fX2dhbWJsZV9sYW5zZWF6YV9jYW1wYW5pYV9fX19zYW5zYV9sYV92aWF0YV9fc2Fuc2FfbGFfbm9pX2FtaW50aXJpLmh0bWw _