Treceți la conținutul principal

Distreaza-te, (ne)socoteste*, iubeste!

El e cel mai mic... armasar din lume!

"Cel mai mic cal din lume, are doar 35 de centimetri" 


click.ro/27 aprilie 2010/ Autor art: Ciprian Purice


Puiul unui cal de rasă din SUA ar putea sparge recordurile mondiale. Şi nu pentru că este foarte rapid, semeţ sau bine dresat ci pentru că este foarte mic.
Venit pe lume vineri, mânzul este mai mic chiar şi decât un un bebeluş uman normal, cântărind mai puţin de 3 kilograme şi înălţimea de 35 de centimetri.
"De 20 de ani de când mă ocup de cai, nu am văzut un mânz mai mic sau măcar apropiat ca mărime cu acesta", explică crescătoarea de cai Judy Smith care l-a botezat Einstein pe micuţul mânz.
Femeia lucrează la o fermă de cai din Barnstead (New Hampshire, SUA) şi, iniţial, a crezut că Einstein s-a născut mort, prematur, "dar după ce l-am şters cu un prosop a început să se mişte; era atât de mic", povesteşte americanca.

...

Dand click pe link-ul urmator, veti putea viziona si un mat. video in care apare micutul si dragalasul Einstein:

http://www.click.ro/pe_glob/mapamond/mic-cal-lume-centimetri-VIDEO_0_946105395.htm

...


Natura si viata nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca.  De data aceasta in sensul cel mai pozitiv si gingas.

...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Robert Sternberg, triunghiul si... iubirea(...)

Garbo » Life » Familie Teoria Triunghiulara a Iubirii: Tu ce fel de relatie psihologica ai? Publicat pe 29 Octombrie 2010 Psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii, clasificand-o in opt categorii diferite si interpretand-o prin intermediul unui triunghi. In 1986, psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de TEORIA TRIUNGHIULARA A IUBIRII , clasificand iubirea in opt categorii diferite si percepand-o prin intermediul unui triunghi. Sternberg este de parere ca iubirea poate fi caracterizata pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale si anume: INTIMITATEA, PASIUNEA SI ANGAJAMENTUL. INTIMITATEA ca si componenta a iubirii se refera la sentimentul de apropiere existent intre doua persoane , la legatura profunda care se realizeaza intre ele, la comunicarea existenta in cadrul unei relatii. Intimitatea este legatura emotionala prin care oferi celui de lan

Dati o noua sansa copiilor bolnavi de inima!

Participand la Campania "Sansa la viata, sansa la noi amintiri...", dam inca o sansa copiilor cu probleme cardiovasculare... Asa ca nu ezitati! http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy5zdXBlcmJlYmUucm8vYXJ0aWNvbF83NDYvcHJvY3Rlcl9fX2dhbWJsZV9sYW5zZWF6YV9jYW1wYW5pYV9fX19zYW5zYV9sYV92aWF0YV9fc2Fuc2FfbGFfbm9pX2FtaW50aXJpLmh0bWw _